Усуваємо мікроби та віруси за допомогою аромадифузору

На сьогоднішній день проблема ефективного знезараження повітря в квартирі, салоні автомобіля або будь-якому іншому замкнутому просторі актуальна як ніколи.

У місцях громадського користування це питання вирішується за допомогою спеціальних технічних засобів на кшталт бактерицидних ламп, механічних, іонних або фотокаталітичних систем очищення повітря, а також шляхом розпилення різних дезинфікуючих засобів, у тому числі і за допомогою аромадифузорів.

Антисептична дія аромадифузорів

Всі перелічені методи мають високу ефективність, але більшість з них реалізувати в домашніх умовах буде досить важко через досить високий цінник на технічне оснащення, а також чималі витрати на його встановлення та обслуговування.

Однак один із запропонованих методів досить легко реалізуємо в умовах квартири або приватного будинку – це знезараження повітря за допомогою аромадифузора Acqua Delle Langhe, Teatro Fragranze або інших дифузорів з великим вмістом ефірних олій.

Крім ароматичних дифузорів для усунення збудників вірусних захворювань та хвороботворних мікроорганізмів у повітряному просторі кімнати можна використовувати і інші ароматичні вироби. Для швидкої дезінфекції приміщення також підійдуть:

  • аромалампи в парі з натуральними аромачіпсами або аромамаслами;
  • воскові свічки, добре просочені ефірними оліями;
  • кімнатні спреї Teatro Fragranze та інші аерозолі для приміщень, у складі яких є рослинні екстракти.

Для досягнення максимального ефекту разом із ароматизаторами повітря можна використовувати аерозолі для текстилю та постільної білизни Acqua Delle Langhe, а також ароматичні саше Greenleaf.

Антисептична дія ефірних олій у складі дифузорів

Достеменно відомо, що екстракти багатьох рослин мають знезаражувальні властивості. Саме тому дуже часто для виготовлення натуральних антисептиків використовують ефірні олії:

  • Лимона та інших цитрусових. Вони мають непогані дезінфікуючі властивості, а також є відмінними профілактичними засобами. Цитрусові ефективно борються із збудниками гострих респіраторних вірусних інфекцій та здатні надати посильну допомогу в очищенні верхніх дихальних шляхів від надлишку слизу.
  • Лаванди. Витяжка з цієї рослини позитивно впливає на нервову систему людини. Крім цього в олії лаванди містяться активні біокомпоненти, які підвищують опір нашого організму до впливу вірусів і різних хвороботворних мікроорганізмів.
  • Евкаліпт. Його ефірна олія є природним антиоксидантом. Також екстракт евкаліпту відмінно бореться з вірусами і бактеріями. Його високі антибактеріальні та противірусні властивості роблять його вкрай ефективним знезаражуючим засобом навіть при невеликій концентрації у складі аромаолії для дифузорів.
  • Масло чайного дерева. Ця речовина рослинного походження вважається одним із кращих антисептичних засобів. Його можна розпорошувати в повітрі або втирати легкими масажними рухами в груди для позбавлення кашлю. Повністю зберігає свої знезаражувальні властивості при розведенні в інших базових маслах.

Практично всі перелічені ефірні олії, а також багато інших ароматних екстрактів рослин з яскраво вираженими антисептичними властивостями присутні у складі елітних аромадифузорів Acqua Delle Langhe, Teatro Fragranze, а також деяких інших брендів. Придбати їх можна в нашому бутіку ароматів Scents. Ми доставимо замовлені вами аромати для дому та автомобіля до Харкова, Києва, Одеси, Львова або будь-якого іншого міста України в найкоротші терміни.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]